Lieve Mary,

Super bedankt voor de mooie sessie, wat een groot cadeau.

Ben er nog helemaal beduusd van…

Ik dacht dat ik veel kon zien bij mensen maar jij kan dat nog 100 keer beter. Ongelooflijk.

Groetjes,
Laurette

Laurette


Beste Mary,

Ik wil je bedanken voor de lezing die je afgelopen zondag 2 juli in hoofddorp hebt gegeven. Ik heb er veel van geleerd. Ik had een vraag gesteld over manifesteren. Jij bent een goed voorbeeld voor mij geweest voor hoe krachtig je trouw bent gebleven aan je zelf (aan je eigen bewustzijnsniveau) en krachtig stond voor wat je hebt gedeeld en er op vertrouwd dat de mensen in de zaal horen wat ze nodig hebben, ook al begrijpen ze het op dat moment niet zoals jij het bedoelt hebt. In de lezing die na jou lezing volgde werd dat wat jij had aangegeven nogmaals herhaald; dat als je je energie niet veranderd en dingen niet afsluit dat dezelfde dingen zich blijven herhalen totdat je hetgeen geleerd hebt wat je zou moeten leren. Degene die zich verzette tegen wat jij had gedeeld was ook bij de lezing die na jou lezing volgde aanwezig 🙂

Dit wilde ik nog even met je delen.

Hartelijke groet,
Sharon

Sharon


Een hele mooie en emotionele Reading gehad. Het was erg bijzonder om dat mee te maken!

Britt vd Ham


Ik ben een aantal keren bij Mary geweest. In eerste instantie voor een losse reading en healing, die heel emotioneel, mooi en bijzonder was. Ik zal een losse reading zeker aanraden. Het heeft mij laten zien dat ik op de goede weg was, maar een aantal pijnpunten uit het verleden konden niet met 1 sessie worden opgelost.
Mary heeft mij daarop geleerd om bewust in het hier en nu te blijven (dwz het aarden/gronden). Daarna hebben we via NLP (NeurolinguĂŻstisch programmeren) verder gewerkt aan een stukje verwerking van het verleden. D.m.v. het terugspoelen van herinneringen als in een film op een ge-imagineerd filmdoek. Deze manier van werken, heeft mij nieuwe inzichten gegeven, waar ik verder mee kan. Dank je wel Mary!

Els


Enige tijd geleden heb ik een ook een reading bij Mary gehad. Dat was voor mij een hele bijzondere ervaring! Een persoonlijke benadering, kennis van zaken hebben en tijd nemen voor de klant. Mary Willemsen is een vakvrouw zonder nonsense! Een absolute aanrader!

Hillary vd Poel


Een mooie en emotionele reading gehad van Mary, waarin ik antwoorden kreeg op mijn vragen aan mijn overleden moeder. Daardoor heb ik nu rust gevonden. Ik ben blij dat ik dit heb mogen ervaren. Ik kom zeker nog een keer langs, Groetjes Jeanette

Jeanette vd Ham-Scholten


Mary is een echte professional en is in staat om, vanuit haar deskundigheid en empathisch vermogen, de kern te ‘voelen’ van waar t in je leven over gaat en wat dat van je vraagt!

Willem v Leeuwen


Mooie sessie gehad bij Mary, waar je direct verbinding en vertrouwen voelt. Ze geeft mooie handvatten waar je mee door kan. Aanrader!

Gemma Oude Veldhuis

Beste Mary,

Wilde je bedanken voor de inzichten die je mij hebt gegeven afgelopen zomer.
Ik ben toen samen met een vriendin langs geweest.
Je hebt me zoveel rust en handvatten geboden. Daar wil ik je nogmaals voor bedanken.
Het beste toegewenst in het nieuwe jaar.
Hartelijke groeten, Sarah
Sarah
Via Mary ben ik in contact gekomen met de Healy, en heb er ook Ă©Ă©n gekocht. In eerste instantie was ik skeptisch over de mogelijkheden, maar ik ben helemaal overtuigd en blij met mijn healy. Zo draai ik dagelijks het slaapprogramma, en dat zorgt bij mij voor een diepere en ontspannende slaap. Ook het balans programma geeft mij rust over de dag.
Dank je, Mary
Hartelijke groeten, Els
Els

 

Klik hier voor een afspraak